Spring naar inhoud

Pietenmarkten

PIETENMARKT 2018 bij de Kindertuin Zuideinde 22 Westzaan vanaf 14.00 uur!!
Ook dit jaar organiseren wij voor alle grote en kleine kinderen in Westzaan een Pietenmarkt voorafgaand aan de Sinterklaasintocht. Dit jaar is het thema “Piet in de Snoepfabriek”.

Vanaf 14.00 uur kunnen de kinderen weer deelnemen aan een super spelletjescircuit met pepernoten sjoelen, speculaas happen, blikgooien en chocolademunten-pong! Elk spelletje wordt beloond met een( lekker ) prijsje….Er hoort natuurlijk ook een verfrissend glaasje limonade bij. U kunt bij aankomst een strippenkaartje kopen voor EUR 3,50 zodat de kinderen mee kunnen doen. Ze krijgen een tasje waarin we alvast de vertrouwde handgetekende pepernotenzak hebben gedaan. De opbrengst is net als altijd bestemd voor de organisatie van de intocht van 2019.

Daarnaast kan er ook nog een speculaaspop worden versierd, is er een grabbelton met leuke prijsjes en is er ook gedacht aan de lekkere trek met warme chocolademelk en een ( zoete ) snack. Vergeet u ook niet een gokje te wagen bij de jaarlijkse Tombola? Er zijn weer leuke prijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door de ondernemers uit Westzaan (en omstreken) die wij zoals elk jaar dankbaar zijn voor de geleverde bijdrage. Mocht u zelf ook een prijs beschikbaar willen stellen of op een andere manier willen bijdragen aan het behoud van de Sinterklaasintocht neemt u dan contact op met de Kindertuin (info@kindertuin.nu)?

Babino Kinderopvang organiseert in de Sinterklaastent Kerkbuurt 26 allerlei Sinterklaas- spelletjes waaraan iedereen kan meedoen. Ook zullen er vanaf 17.00 uur op de Kerkbuurt rollende keukens hun heerlijke waren aan de wachtende grote en kleine mensen verstrekken. Bij de Coöperatie (Coop) kan iedereen warme chocomel met wat lekkers halen.